Besøg os på LinkedIn Besøg os på Facebook

Landbrugets mest læste avis

Annoncer i avisen der læses af flest landmænd

Forsiden / LandbrugsAvisen

LandbrugsAvisen

Annoncér i landbrugets mest læste avis. Få dine budskaber ud til landmænd Danmark rundt ved brug af LandbrugsAvisens annoncemuligheder.

Landbrugets mest læste medie

LandbrugsAvisen er landbrugets største og suverænt mest læste medie i landbruget. Det er her danske landmænd følger med i alt fra de seneste politiske tiltag til de nyeste traktormodeller.

Hvad enten din målgruppe er grise, kvæg, jordbrugere, skovbrug, energikunder eller mink, så vil dit produkt være placeret netop der, hvor købsstærke og beslutningstagende landmænd indhenter faglig viden inden for deres faggren.

Landbrugets største oplag
LandbrugsAvisen udkommer ugentligt til alle landmænd, der er medlem af Landbrug & Fødevarer eller en landboforening. LandbrugsAvisen er den avis som flest af landets landmænd læser. Det gør os til et oplagt medievalg for annoncører indenfor landbruget.

Som annoncør i LandbrugsAvisen, er det også muligt at lave indstik i avisen. Dette kunne f.eks. være en brochure, kalender eller andet. Dette kan sendes til hele landet eller regionsopdelt, hvis dette ønskes.

Store som såvel små annoncører benytter sig af LandbrugsAvisen. Vores annoncører tæller bl.a. DLG, DOW AgroSciences, LELY, BASF og Väderstad.

Vil du også annoncere i LandbrugsAvisen, såkontakt én af vores Account Managers i højre side.

Besøg LandbrugsAvisen.dk HER

Udefineret

 

 

 

 

 

 

 

VIL DU ANNONCERE?

Janni Abildskov Pedersen
M: 23 71 70 91 
jap@landbrugsmedierne.dk


Karina Reinhardt Sjøgaard
M: 24 61 30 07 
ksj@landbrugsmedierne.dk


Thomas Stevnbak Andersen
M: 23 11 05 63
tan@landbrugsmedierne.dk 

PRAKTISKE ANNONCEINFORMATIONER

Se kravene til annoncematerialet samt formater og størrelser

Mediekalenderen 2024

Få et overblik over hvor og hvornår du kan annoncere i LandbrugsAvisen, de forskellige fagmagasinerne og på vores mange websider.

Se mediekalenderen her