Besøg os på LinkedIn Besøg os på Facebook
Forsiden / Fagmagasiner / TraktorTech

Magasinet TraktorTech

TraktorTech er Danmarks store traktormagasin og bringer nyheder og reportager om traktorer og store maskiner til alle teknik-interesserede over hele landet.

TraktorTech er Danmarks største og bedste teknikmagasin, der bringer nyheder og faglige reportager om traktorer og andre spændende maskiner til alle teknik-interesserede over hele landet.

Abonnenterne på TraktorTech er både landmænd, maskinstationer, maskinførere, landbrugselever osv. Fælles for abonnenterne er, at de har en meget stor interesse i at læse om teknik, maskiner og traktorer til landbruget.

Magasinet udkommer seks gange årligt med et oplæg på over 3800 magasiner*.

Magasinet TraktorTech er et fagligt og inspirerende magasin, der indeholder faglige teknik-artikler om maskinstationer og landbruget samt reportager fra marken, udstillinger og andre spændende arrangementer. Magasinet er krydret med en række store og flotte maskiner, men magasinet rummer også virksomhedsportrætter og spændende dybdegående artikler, hvor vi ser nærmere på nyheder i branchen.

TraktorTech er derfor magasinet til alle, der elsker traktorer og maskiner til landbruget.

Som annoncør i TraktorTech er det både muligt at lave forskellige størrelser af annoncer i magasinet. Portfals eller indstik kan du naturligvis også få med.

Ønsker du mere viden om annoncering i TraktorTech, er du velkommen til at læse mere i vores mediekalender eller kontakte én af vores Account Managers i højre side  

 *iflg. Danske Mediers Oplagskontrol juni 2022

 undefined


Ram din målgruppe bredere

Ønsker du at komme bredt ud til en målgruppe indenfor traktorer og teknik, vil vi anbefale at du f.eks. kombinerer din annoncering i TraktorTech med mascus.dk, maskintorvet.dktraktortech.dk, landbrugsavisen.dk og LandbrugsAvisens tekniknyhedsbrev.

 

VIL DU ANNONCERE?

Martin Foss 
Salgschef
Tlf: 20 62 76 66
mfo@landbrugsmedierne.dk


Janni Abildskov Pedersen

Tlf: 23 71 70 91 
jap@landbrugsmedierne.dk


Karina Reinhardt Sjøgaard
Tlf: 24 61 30 07 
ksj@landbrugsmedierne.dk


Thomas Stevnbak Andersen
Tlf: 23 11 05 63
tan@landbrugsmedierne.dk 

 

Mediekalenderen 2024

Få et overblik over hvor og hvornår du kan annoncere i LandbrugsAvisen, de forskellige fagmagasinerne og på vores mange websider.

Se mediekalenderen her