Besøg os på LinkedIn Besøg os på Facebook

Fagmagasinet Kvæg

Fagmagasinet Kvæg er til den professionelle kvægavler og mælkeproducent, der ønsker at følge med i, hvad der sker indenfor deres område.

Fagmagasinet Kvæg udkommer 12 gange om året og har et oplag på over 2700 magasiner*.

Fokus i magasinet bliver blandt andet lagt på, hvordan en bedrift kan sænke sin kalvedødelighed eller øge mælkeproduktionen betydeligt via nemme tiltag.

Kvæg er derfor bygget op af både faglige nyheder, praktiske råd, de nyeste forskningsresultater, økonomi-tips og reportager fra kvægbrugere rundt omkring i landet.

Som annoncør i fagmagasinet Kvæg, er det både muligt at få forskellige størrelser af annoncer med i magasinet, portfals eller et eventuelt indstik. 

Ønsker du mere viden om annoncering i Kvæg? Læs mere i vores Mediekalender eller kontakt én af vores Account Managers i højre side. 

 *iflg. Danske Mediers Oplagskontrol juni 2019

Udefineret

 

Ram din målgruppe bredere

Ønsker du at komme bredt ud til en målgruppe indenfor kvægavl og mælkeproduktion?

Vi anbefaler, at du f.eks. kombinerer din annoncering i fagmagasinet Kvæg med annoncering i LandbrugsAvisen, fagmagasinet Kødkvæg, på landbrugsavisen.dk og i LandbrugsAvisens segmenterede nyhedsbreve

 

Kunne du tænke dig at abonnere på magasinet Kvæg inden du annoncerer i bladet, eller er du blot interesseret i magasinet som almindelig læser?

Så bliv abonnent her!

 

 

VIL DU ANNONCERE?

Janni Abildskov Pedersen
M: 23 71 70 91 
jap@landbrugsmedierne.dk


Karina Reinhardt Sjøgaard
M: 24 61 30 07 
ksj@landbrugsmedierne.dk


Thomas Stevnbak Andersen
M: 23 11 05 63
tan@landbrugsmedierne.dk 

Mediekalenderen 2023

Få et overblik over hvor og hvornår du kan annoncere i LandbrugsAvisen, de forskellige fagmagasinerne og på vores mange websider.

Se mediekalenderen her