Besøg os på LinkedIn Besøg os på Facebook
Forsiden / Fagmagasiner / Økologi

Fagmagasinet Økologi

ØKOLOGI – Inspiration til jordbruget er fagbladet for den økologiske landmand og andre, der arbejder professionelt med økologi.

I hvert nummer byder vi på nyheder, reportager og artikler med det seneste nye for landmanden til brug i den daglige drift, med de seneste opdateringer og ny viden om planteavl, husdyr, teknik og økonomi.

ØKOLOGI – Inspiration til jordbruget udkommer 10 gange årligt og udgives af økologikonsulenterne under DLBR i samarbejde med SEGES og Landbrug & Fødevarer.

ØKOLOGI - Inspiration til jordbruget skrives af økologikonsulenter og journalister. Intet andet økologisk blad har faglige skribenter i enhver krog af landet med viden om økologi, der skriver til landmanden i øjenhøjde. Tre gange om året sætter vi fokus på et udvalgt tema, som vi behandler nuancereret og dybdeborende.

Som annoncør i ØKOLOGI - Inspiration til jordbruget er det både muligt at få forskellige størrelser af annoncer med i magasinet og indstik. 

Udefineret

 

Kunne du tænke dig at abonnere på magasinet Økologi inden du annoncerer i bladet, eller er du blot interesseret i magasinet som almindelig læser?

Så skriv til abonnement@landbrugsmedierne.dk for at blive abonnent.

VIL DU ANNONCERE I MAGASINET?

Karen Munk Nielsen
T: 41 90 20 09
kamn@icoel.dk