Besøg os på LinkedIn Besøg os på Facebook
Forsiden / Bureau / Cases / Landbrug & Fødevarer

Til for medlemmerne

Landbrug & Fødevarer ønskede at vise deres medlemmer de mange former for hjælp som de hver dag tilbyder danske landmænd. Resultatet blev en branding-kampagne med fokus på konkrete sager hvor Landbrug & Fødevarer har hjulpet landmænd.

Kampagnen bestod af syv cases der hver især handlede om forskellige sager hvor en konsulent fra Landbrug & Fødevarer havde bistået en landmand. Casene strakte sig bredt indenfor det danske landbrug og fremhævede flere aktuelle emner såsom vanding i tørkeperioder og håndtering af veganer-besøg. 

Kampagnen kørte i efteråret/vinteren 2019, hvor der ugentlig udkom en ny case. 

Til hver case blev der produceret en video, en native artikel samt en annonce i avisen. I casen blev sagen forklaret fra både landmandens og konsulentens side. 

Annoncen blev bragt som en helside i LandbrugsAvisen med en henvisningen til den samlede case-oversigt på Landbrugsavisen.dk. Både videoerne og native artiklerne blev eksponeret på LandbrugsAvisen, hvortil der også blev lavet en oversigtsside med mulighed for læseren at se alle syv cases. Derudover blev videoerne delt på LandbrugsAvisens Facebook side samt på Landbrug & Fødevares egne medier. 

På LandbrugsAvisen.dk performede artiklerne ligeså godt som det ikke-sponsorerede indhold, og lå samtidig nummer 1 på listen over mest læste sponsorerede indhold i perioden. De syv artikler samt oversigtssiden fik på LandmandbrugsAvisen.dk samlet over 30.000 visninger og på Facebook fik videoerne mere end 100.000 visninger. 

LandbrugsMedierne styrede den samlede proces, herunder at finde vinkler på de syv cases, producere drejebog, billeder og videoer, bannere samt native artiklere.

Se alle syv videoer via linket: https://landbrugsavisen.dk/LF

Skal vi hjælpe dig videre?


Heidi Steen Hollesen

Bureauchef

Tlf. 31 51 15 18


 Katrine Elvstrøm Krause

Redaktionschef

Tlf. 33 39 47 00

Vores Kunder siger...

Mød en række af de kunder vi har arbejdet med om kampagner, brochure og meget mere ...

Mød vores kunder her

Læs vores cases