Besøg os på LinkedIn Besøg os på Facebook
Forsiden / Bureau / Cases / Årets unge landmand

Årets unge landmand

Siden 2016 har LandbrugsMedierne sammen med Gjensidige og Landbrug & Fødevarer uddelt prisen Årets unge landmand ved det Delegerede møde.

Formålet med prisen er at sætte fokus på lyspunkter i form af konkrete beretninger om unge landmænd, der med kreativitet, flid og rettidig omhu bryder mønstret og etablerer sig med en bedrift, der peger fremad. Prisen har derudover til formål at give inspiration til andre unge landmænd. Vinderen af prisen modtager en studietur til en værdi af 30.000 kr.

Gennem annoncer i LandbrugsAvisen, på LandbrugsAvisen.dk samt på Facebook, er det muligt at nominere enten sig selv eller andre til prisen. Derudover er det muligt at lytte til en podcast om start-up i landbruget samt hente en start-up guide til nye landmænd som beskriver de udfordringer, fordele og tanker som man kan opleve som ung selvstændig landmand. Alt dette sker for at motivere flere unge til at blive selvstændige landmænd. 

Gjensidige opnår som partner en bred eksponering på både print og online. Prisen dækkes desuden redaktionel af LandbrugsMedierne og Landbrug & Fødevarer. Derudover generes der gennem nomineringerne til prisen en række leads som Gjensidige efterfølgende kan kontakte. 

Målgruppen for prisen er unge landmænd og kvinder i alderen 18-35 år. Prisen eksponeres gennem sponsoreret indhold samt video og foto. Læs mere om dine muligheder for at blive partner på en pris eller kampagne her

 

undefined

Skal vi hjælpe dig videre?


Heidi Steen Hollesen

Bureauchef

Tlf. 31 51 15 18


 Katrine Elvstrøm Krause

Redaktionschef

Tlf. 33 39 47 00

Vores Kunder siger...

Mød en række af de kunder vi har arbejdet med om kampagner, brochure og meget mere ...

Mød vores kunder her

Læs vores cases